O gravidă din Arad, bolnavă de coronavirus

O gravidă din Arad a murit în drum spre spital, după ce fusese depistată pozitiv cu noul coronavirus. După moartea tinerei, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de tragicul incident.

Tânăra în vârstă de 39 de ani, mamă deja a patru copii, era însărcinată în șapte luni. Aceasta a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar din cauza stării sale de sănătate care se înrăutățise, fusese luată decizia transferului său de la spitalul din Arad, la cel din Timișoara.

loading...
loading...

Pe drum însă, tânăra mamă a suferit un stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare nu au mai avut nici un rezultat. În momentul în care femeia a suferit stopul cardiorespirator, saturația ajunsese la 70%, potrivit surselor medicale.

Gravidă din Arad, moartă în drum spre spital

Cazul a ajuns în atenția celor de la Direcția de Sănătate Publică din Timiș, dar și a celor de la Direcția de Sănătate Publică din Arad. Astfel, ambele instituții au pornit o anchetă împreună, pentru a se stabili în ce condiții și cine se face vinovat de decesul tinerei însărcinate.

În acest caz se pune și problema întârzierii luării deciziei medicilor de a o transporta pe tânără la Timișoara.