DRAGOSTEA NU ARE VÂRSTĂ

Cine a spus că dragostea nu are vârstă, mare dreptate a avut! În unele cazuri, desigur, căci alte situații sunt de-a dreptul scandaloase. Un bătrân din Iași de 83 de ani a zărit în parcul Copou o domnișoară de 18 ani și nu a mai stat pe gânduri.

Un pensionar de 83 de ani din Iași a agățat o domnișoară în parcul Copou și fără să mai stea pe gânduri, i-a făcut acesteia o propunere indecentă. I-a spus să-l însoțească acasă, iar spre surprinderea lui, tipa chiar a acceptat.

Cei doi au ajuns în locuința bătrânului, numai că fata nu a acceptat să întrețină relații sexuale cu acesta. Totuși, s-a gândit că nu poate părăsi casa cu mâinile goale, așa că i-a furat bărbatului – atunci când acesta nu era atent – 18.000 de lei. Ana Maria T. va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după o decizie luată recent de Judecătoria Iaşi.

loading...
loading...

Puștoaica de 18 ani a fost ademenită cu 18.000 de lei
Bătrânul de 83 de ani i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură. Ana Maria a cum­părat whisky, suc şi ţigări şi s-a întors, însă tot nu a vrut să facă amor cu bătrânelul. În schimb, „profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat“, mai arată judecătorii, conform ziaruldeiasi.ro.

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde a adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei“, se arată în motivare.