Betty Vișănescu, reacție dură după ce s-a spus că tatăl ei, Florin Salam, a murit: ”Încetați cu asemenea prostii” / VIDEO

Știrea că Florin Salam a decedat în această seară a fost falsă, asta după ce Betty Vișănescu, fiica lui, dar inclusiv manelistul au confirmat fake news-ul! Fata cântărețului a avut o reacție dură pe rețelele de socializare, după ce s-a trezit cu sute de mesaje pe telefon.

Fiica lui Florin Salam s-a trezit cu sute de mesaje pe telefon în această seară, asta după ce a fost anunțată moartea lui Florin Salam. Fata manelistului a negat informația șocantă și a avut o reacție dură la adresa celui care a scris materialul prin care se anunța decestul artistului.

Reacția dură a lui Betty Vișănescu după ce s-a spus că Florin Salam a murit

”Cel care a scris acel material de la PRO TV, ești un nimic. Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia.

Cum poți să scrii un mare FAKE de știre omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu!

loading...
loading...

Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit. M-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați să mai postați asemenea mizerii pe Instagram și Facebook. Nici n-am cuvinte. Acel om care a scris acel material e un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți acolo, în meseria ta. N-ai ce să faci. N-am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu care e cel mai muncitor. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși (…) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram”, a spus Betty Vișănescu pe Instagram, extrem de deranjată după ce s-a anunțat că tatăl ei ar fi murit.

Florin Salam se află în spital, dar NU A MURIT!

Într-adevăr, de câteva zile Florin Salam se află în spital, acolo unde e internat și unde ar fi confirmat pozitiv cu COVID-19. Manelistul este însă în regulă, după cum a anunțat fiica lui, Betty Vișănescu, ci e doar o perioadă mai grea pentru acesta din cauza oboselii.

Fiica manelistului a fost extrem de dură în declarațiile pe care le-a făcut pe Instagram, acolo unde a mărturisit că fiecare om se mai îmbolnăvește și are momente proaste, însă asta nu înseamnă că moare și toată lumea a fost șocată de ceea ce s-a scris despre tatăl său.