Pastiluta.RO

Site de divertisment

Stiri

Mama Geta l-a dat de gol pe ginerele său, Sebastian Crăciunescu, și a dezvăluit de ce afacere se ocupă, de fapt

Mama Geta nu ii poarta pica lui Sebastian Craciunescu, ginerele sau cel mic, pentru faptul ca nu vrea sa se ocupe de stana de oi.

Într-unul din volgurile pe care Getuta le-a făcut înainte de nunta, spunea cu lacrimi în ochi că vă veni vremea să renunțe la a mai merge pe coclauri după oi și la treburile casnice care o făceau pe mama Geta să îi sara inima din piept de bucurie căci gospodaria femeii este foarte mare si trebuie ajutor de nadejde, iar fiica cea mica i-a fost mana de fier si cu oile.

Mama Geta a dezvaluit cu ce se ocupa Sebastian Craciunescu

Chiar îmi vine să plâng… Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține să nu plâng.

(…) Sunt foarte fericită și știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea, însă totodată m-au luat așa toate stările. M-am gândit că poate asta e ultima dată când… Vreau să nu plâng, dar emoțiile nu le pot controla. M-am gândit că asta e poate ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente… E fericire amestecată cu melancolie și gânduri, și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu oile, cu animalele.
(…) Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri”, a spus Geta Sterp.

Se pare ca mama Geta stia acest lucru de la bun inceput si nu s-a impus si nici nu a protestat, ba mai mult, si-a lasat fiica sa isi vada de drumul ei impreuna cu sotul ei. Sebastian Craciunescu a fost foarte categoric si i-a spus Getutei ca nu ar mai vrea sa o vada la stana pentru ca altele sunt planurile lor de familie.

Insa trei zile a durat minunea si Getuta nu doar ca s-a intors la oi, insa s-a intors sa scoata si cartofii impreuna cu Iancu Sterp si iubita lui:
„După trei zile, cât am petrecut la nuntă, ne-am întors la oile noastre. Uitați ce echipă puternică am aici. Și mireasa e aici”, a spus Iancu. Getuța, glumeață din fire, i-a spus lui Iancu:” Dragă, m-am întors de la nuntă, dar sunt cu verighetă și cu manichiura făcută, nu pot să mi-o stric la oi.”

Mama Geta: „Sebi este un baiat deosebit de bun”

Cat despre ginerele sau, mama Geta are numai cuvinte de lauda si nu se supara ca i-a luat fata de acasa: Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii.

Sebi e un băiat deosebit de bun. Aduce mâncare la ciobani, țigări, băutură și câte nu le aduce și le-a adus și înainte să fie cu ea. El e un băiat atâta de bun și de darnic că eu nu-l pot descrie în cuvinte, a dezvaluit mama Geta pentru wowbiz .”